Menu okolicznościowe - Gotowe pakiety
Pakiet 100 zł/ osoba
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z makaronem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarellą, bazylią i parmezanem
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa
Herbata Mleko
Cytryna
Cukier
Woda z cytryną lub kompot (serwowany w ilościach 350ml na osobę)
Możliwość dokupienia ciasta - 7 zł/kawałek
Dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł.
W ofercie posiadamy wino oraz piwo za dodatkową opłatą.
Pakiet 120 zł/ osoba
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z makaronem
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dyni z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Krem z pieczonej papryki z serem camembert i czarnym sezamem
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą
II ciepłe danie – (jedna z propozycji do wyboru)
Roladki z piersi kurczaka z pieczarkami i serem
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka nadziewany serem gorgonzola lub ementaler
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Devolay z piersi kurczaka z masłem i pietruszką
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Deser (jedna z propozycji do wyboru)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą śmietaną
Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka z kurczakiem w sezamie, pomidorami, ananasem, winogronem i sosem miodowo-musztardowym z curry
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Śledzie marynowane w przyprawach i oleju
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Patera wędlin z dipem chrzanowym
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy:
Kawa
Herbata
Mleko
Cytryna
Cukier
Ciasto ( kawałek/osoba)
Sok lub kompot (serwowany do obiadu w ilościach 350ml na osobę)
Możliwość dokupienia ciasta - 7 zł/kawałek
Dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł.
W ofercie posiadamy wino oraz piwo za dodatkową opłatą.
Pakiet 150 zł/os
I ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Rosół z makaronem
Krem z ziemiaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dynii z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Krem z pieczonej papryki z serem camembert i czarnym sezamem
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą
II ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Roladki z piersi kurczaka z pieczarkami i serem
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka nadziewany serem gorgonzola lub ementaler
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Dorsz z masłem pietruszkowym
Devolay z piersi kurczaka z masłem i pietruszka
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella
Dodatki (jedna z propozycji)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Deser (jedna z propozycji)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą smietaną
III danie ciepłe (jedna z propozycji podana w ceramicznych podgrzewaczach)
Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście
Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z kurczakiem w sezamie, pomidorami, ananasem, winogronem i sosem miodowo-musztardowym z curry
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Śledzie marynowane w przyprawach i oleju
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Deska mięs pieczystych:
schab nadziewany morelą, pieczona karkówka w ziołach, pieczony boczek z czosnkiem
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa
Herbata
Ciasto( 1 kawałek/osoba)
Mleko
Cytryna
Cukier
Woda z cytryną
Sok lub kompot (serwowany do obiadu w ilościach 350ml na osobę)
W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji: 724 667 041, staravenezia@gmail.com
Warunkiem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki oraz podpisanie umowy.