Menu okolicznościowe - Gotowe pakiety

Poniższa oferta jest ważna do 31.12.2022
 
 
 
 

Pakiet 100 zł/ osoba

 
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z makaronem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarellą, bazylią i parmezanem
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
 
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami

Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre

Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem

Pieczywo własnego wypieku

Bufet kawowy
Kawa
Herbata Mleko
Cytryna
Cukier
Woda z cytryną lub kompot (serwowany w ilościach 350ml na osobę)
Możliwość dokupienia ciasta - 7 zł/kawałek
Dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł.


W ofercie posiadamy wino oraz piwo za dodatkową opłatą.



Pakiet 120 zł/ osoba

 

I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Rosół z makaronem
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dyni z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Krem z pieczonej papryki z serem camembert i czarnym sezamem
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą

 

II ciepłe danie – (jedna z propozycji do wyboru)

 

Roladki z piersi kurczaka z pieczarkami i serem
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka nadziewany serem gorgonzola lub ementaler
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Devolay z piersi kurczaka z masłem i pietruszką
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella

 

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)

 

Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami


Surówki (jedna z propozycji do wyboru)

 

Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
 
Deser (jedna z propozycji do wyboru)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą śmietaną

 

Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka z kurczakiem w sezamie, pomidorami, ananasem, winogronem i sosem miodowo-musztardowym z curry
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Śledzie marynowane w przyprawach i oleju
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Patera wędlin z dipem chrzanowym
Pieczywo własnego wypieku
 
Bufet kawowy:
Kawa
Herbata
Mleko
Cytryna
Cukier
Ciasto ( kawałek/osoba)
Sok lub kompot (serwowany do obiadu w ilościach 350ml na osobę)

Możliwość dokupienia ciasta - 7 zł/kawałek

Dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł.

 

W ofercie posiadamy wino oraz piwo za dodatkową opłatą. 

 

 

Pakiet 150 zł/os


I ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Rosół z makaronem
Krem z ziemiaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dynii z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Krem z pieczonej papryki z serem camembert i czarnym sezamem
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą


II ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Roladki z piersi kurczaka z pieczarkami i serem
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka nadziewany serem gorgonzola lub ementaler
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Dorsz z masłem pietruszkowym
Devolay z piersi kurczaka z masłem i pietruszka
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella
 
 Dodatki (jedna z propozycji)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami

 

Surówki (jedna z propozycji)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami

 

Deser (jedna z propozycji)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą smietaną



III danie ciepłe (jedna z propozycji podana w ceramicznych podgrzewaczach)

 

Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście


Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z kurczakiem w sezamie, pomidorami, ananasem, winogronem i sosem miodowo-musztardowym z curry
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre i faworkami czosnkowymi
Śledzie marynowane w przyprawach i oleju
Kruche babeczki wypełnione sałatką jarzynową z jabłkiem
Jajka faszerowana kremem miodowo-musztardowym ze szczypiorkiem
Deska mięs pieczystych:
schab nadziewany morelą, pieczona karkówka w ziołach, pieczony boczek z czosnkiem
Pieczywo własnego wypieku


Bufet kawowy
Kawa
Herbata
Ciasto( 1 kawałek/osoba)
Mleko
Cytryna
Cukier
Woda z cytryną
Sok lub kompot (serwowany do obiadu w ilościach 350ml na osobę)



W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji: 724 667 041, staravenezia@gmail.com
Warunkiem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki oraz podpisanie umowy.