Oferta 2023 - pakiety cateringowe

Przedstawiamy Państwu ofertę menu okolicznościowego na rok 2023.

Informujemy także, że wszystkie terminy komunijne w maju 2023 zostały już zarezerwowane.

 

 

Pakiet 120 zł/ osoba

 

Przystawka
Bruschetta

I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Rosół z makaronem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarellą, bazylią i parmezanem
Francuska zupa cebulowa z grzankami

 

II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą

 

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem

 

Napój do obiadu:
Woda z cytryną  (serwowana w ilościach 350ml na osobę)

 

Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre

 

Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł.

W ofercie posiadamy napoje, wino oraz piwo za dodatkową opłatą.



 

Pakiet 140 zł/ osoba

 

I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół z makaronem
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dyni z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą

 

II ciepłe danie – (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella

 

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami

 

Napój do obiadu:
Soki jabłko/pomarańcz  (serwowane w ilościach 350ml na osobę)
 
Deser (jedna z propozycji do wyboru)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą śmietaną

 

Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka z grillowanym serem halloumi, pomidorkami koktajlowymi, gruszką, żurawiną i sosem vinegre
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre 
Caprese
Warzywa grillowane
Carpaccio z buraka z fetą
Pieczywo własnego wypieku

 

Bufet kawowy:
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł.
W ofercie posiadamy napoje, wino oraz piwo za dodatkową opłatą. 

 

 

Pakiet 160 zł/os


I ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Rosół z makaronem
Krem z ziemiaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła z migdałami
Krem z pomidorów z mozzarella bazylia i parmezanem
Krem z pieczonej dynii z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek z białą kiełbasą na zakwasie
Krem z pieczonej papryki z serem camembert i czarnym sezamem
Węgierska zupa gulaszowa z ciecierzycą


II ciepłe danie – (jedna z propozycji)

Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
Dorsz z masłem pietruszkowym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarella
 
 Dodatki (jedna z propozycji)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Kluseczki gnocchi

 

Surówki (jedna z propozycji)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Napój do obiadu:
Soki jabłko/pomarańcz  + woda z cytryną (serwowane w ilościach po 350ml na osobę)

 

Deser (jedna z propozycji)
Panna Cotta
Owoce sezonowe z kremem mascarpone i płatkami crunch podane w pucharkach
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą smietaną



III danie ciepłe (jedna z propozycji podana w ceramicznych podgrzewaczach)
Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście


Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z grillowanym serem halloumi, pomidorkami koktajlowymi, gruszką, żurawiną i sosem vinegre
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Warzywa grillowane
Carpaccio z buraka z fetą
Deska mięs pieczystych:
schab nadziewany morelą, pieczona karkówka w ziołach, pieczony boczek z czosnkiem
Pieczywo własnego wypieku


Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Ciasto (1 kawałek/osoba)




W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji: 724 667 041, staravenezia@gmail.com
Warunkiem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki oraz podpisanie umowy.